Waterverzachter met CO₂

Genoeg met zakken zout gesleurd!

Het enige doeltreffende alternatief voor waterverzachters met zout.

Ontdek de SoluCalc. Een waterverzachter die door middel van CO₂ injecties het calciumcarbonaat, beter gekend als de kalk die een zichtbare afzetting vormt, omzet in calciumbicarbonaat. Dit is in twee opzichten voordelig want het calciumbicarbonaat lost volledig op in het water en stroomt samen met het water weg. Calciumbicarbonaat veroorzaakt geen kalkafzetting en hecht zich dus niet aan leidingen en weerstanden, zelfs niet in warm water.

Verdere voordelen van de SoluCalc zijn de gebruiksvriendelijkheid. U hebt geen zoutzakken nodig en toestel vergt geen onderhoud, samen een besparing van ongeveer €1700 op 10 jaar.

Uw water blijft 100% drinkbaar en zonder smaak. Ecologisch gezien geen waterverontreiniging of waterverspilling. Een besparing op de waterfactuur van ongeveer €300 op 10 jaar.

De SoluCalc verbruikt slechts €5 CO₂ per bewoner per jaar en daarmee ligt de jaarlijkse kost al snel 75% lager dan bij toestellen die op zout werken.

SoluCalc heeft reeds meer dan 10.000 tevreden klanten, is al 10 jaar op de markt en geeft 5 jaar garantie op het toestel.

Wij zijn erkend SoluCalc installateur en plaatsen uw waterverzachter met CO₂ injectie aan een scherpe prijs.

Prijzen zijn het SoluCalc 1 inch toestel, een drukregelaar, een CO₂ ontspanner, het gebruiksrecht lege CO₂ fles (onbeperkt geldig), vulling 10kg CO₂ en standaard installatie na de waterteller inbegrepen.

Is je woning ouder dan 10 jaar dan geniet je van het verlaagde btw tarief van 6% i.p.v. 21%.

Woning jonger dan 10 jaar €2.495,00
Woning ouder dan 10 jaar €2.200,70

Hebt u vragen of wenst u meer info neem dan vrijblijvend contact op.